BejelentésELADÓ
Szolnok, Csokonai út 90. Elérhetőség: 20/5700-313

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Családi ház ELADÓ Szolnokon

Eladó a képeken látható családi ház Szolnokon a Csokonai utca csendes és kertvárosi hangulatú részén!

Óriási előnye, hogy mivel a belvárostól tíz perc sétára található, így aki megvásárolja, elfelejtheti a reggeli városba jutással járó dugókat!!! ( Igen fontos szempont)
Másik előnye hogy, a közvetlen szomszédban szintén családi házak vannak, így nem árnyékol be az udvarra semmilyen emeletes társasház!

A telek mérete 750 m2

A ház 1980-ban épült tégla falazatú. A teteje hullámpalával borított, a fűtése gázparapetes. Festett falak, a padló laminált parketta, a fürdőben csempe és járólap borítás. Hőszigetelve nincs.
Alapterülete kb.100 m2, 2 szoba, egy tágas fürdőszoba és egy nagy konyha az elrendezése. A ház klímával felszerelt, tágas gardrób szekrénnyel és 3 éves konyhabútorral melyek az árban benne foglaltatnak! Az árban benne vannak a konyhai gépek is sütő, páraelszívó, mosogatógép!!! A ház mögött található egy 50 m2-es két állásos aknás garázs, amely műhelynek vagy bármilyen kereskedelmi egységnek is kiválóan alkalmas. A garázs berendezése is benne van az árban . A garázs mögött füvesített nagy kert található, fúrott kúttal.
A ház belső kialakításából adódóan egy kis átalakítással még egy szoba kialakítható igény szerint. Az eredeti tervek szerint a ház tetőteres beépítésűnek készült de nem lett kivitelezve, így akár felfelé is lehet terjeszkedni.
A ház tetőszerkezetének, nyílászáróinak és fűtésrendszerének korszerűsítéséhez akár állami támogatás is igényelhető.
Jelenleg más üzleti jellegű terveink vannak ezért kerül eladásra kérem kizárólag komoly érdeklődők keressenek!
Ár: 25.000.000 Ft
Elérhetőség: 20/5700-313
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!